Speciale Zomeruitverkoop koopjes | Alles in prijs verlaagd

Joey Essex Parfum & Damesgeur

Joey Essex (geboren in 1990) werd bekend na zijn vertoning in de "semi" reality TV show The Only Way is Essex (2011 - heden). De show volgt een groep vrienden en family, net zoals in de Amerikaanse show "The Hills" bestaat de cast uit echte mensen, maar in gescripte situaties. De show was een grote hit toen het als eerst verscheen op de Britse zender ITV2 en een Christmas special werd datzelfde jaar nog uitgebracht. Joey Essex zelf werd pas in het tweede seizoen geïntroduceerd, maar zijn afstandelijkheid zorgde ervoor dat hij het aandachtspunt van grappen was door hoofdpersonen Mark Wright, Lauren Goodger en Lucy Mecklenburgh. Joey schaamt zich niet voor het feit dat hij niet de slimste persoon is (hij gaf toe dat hij de tijd op een normale klok niet kon lezen), maar zijn positiviteit en goede looks maken hem toch een favoriet.

De serie heeft meer dan 15 seizoenen en een ontelbaar aantal speciale afleveringen zoals een reis naar Ibiza en een live aflevering. Joey Essex verliet de show in 2013 en heeft een naam voor zichzelf weten te maken door aan andere TV projecten mee te doen zoals 8 Out Of 10 Cats, I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! en zijn eigen show “Educating Joey Essex”.

Joey Essex's eerste geur “My Girl” is een fruitig en bloemige parfum voor vrouwen met noten van framboos, jasmijn en sandelhout. De hartvormige flacon komt met een modebewuste ring die perfect om het flesje past.

Joey Essex tijdlijn

2012
2014
2013
2013
My Girl
MY GIRL

My Girl door Joey Essex is een geur voor vrouwen. Het bevat...

Joey Essex
Collecties
VANAF
€14,15
Joey Essex My Girl
MY GIRLMy Girl door Joey Essex is een geur voor vrouwen. Het bevat...