Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

John Richmond Parfum & Damesgeur

John Richmond is een beroemd Brits modemerk opgericht door ontwerper John Richmond in 1984. De ontwerper was geboren in Manchester, verhuisde later naar London en verliet de Britse kust voor het warme Milaan om zijn opleiding af te ronden. Hierna werkte hij voor bekende merken zoals Fiorucci en Armani en bracht zijn eerste collectie uit tussen de jaren 80. In 1995 vroeg hij hulp van Saverio Moschillo om zijn nieuwe collecties to ontwikkelen. Dit bleek een goede zet te zijn want vergrootte zijn succes en het bedrijf staat nu op het voorfront van de Britse mode met flagship stores in Londen en Italië.

Het merk verkoopt kleding, accessoires en geuren voor zowel mannen als vrouwen. De kleding heeft een specifieke stijl die herkend kan worden aan de geborduurde accenten. De bekendste collecties zijn John Richmond X en John Richmond Denim. Het bedrijf heeft veel beroemde fans zoals George Michael, Mick Jagger, Kim Kardashian, Kate Moss en Madonna.

John Richmond verkoopt ook geuren en ze brachten hun eerste vrouwengeur, John Richmond Eau de Parfum, uit in 2009. Deze parfum bevat accenten van gele narcissen, sandelhout en roze grapefruit. Een andere succesvolle geur is de Viva Rock John Richmond X Woman (2014), een bloemige geur met freesia, viool en vanille die in een innovatieve paarse flacon verpakt zit.
Toon Meer