€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Joop! Parfum & Damesgeur

Ontwerper Wolfgang Joop creeerde Joop! in 1981. Hij begon met het ontwerpen van vrouwencollecties, waarna hij uitbreidde naar mannenkleding en accessoires. Hij begon als een freelance illustrator en had een succesvolle cariere met het ontwerpen van merklogo's voor andere bedrijven voordat hij en zijn vrouw hun eigen merk oprichtte. De Joop! firma richt zich op een felle ontwerpen die opvallen in combinatie met klassieke elegante accenten. Hun parfums reflecteren dezelfde normen en vallen op met grote doppen, vrolijke kleuren en hoge kwaliteit.

Joop! Le Bain was één van hun eerste parfums voor vrouwen en bevat bloemige noten van aldehyden, jasmijn en frisse citrus op een basis van muskus en vanille. Een andere populaire Joop! geuren zijn Joop! Femme (1987), de vrouwelijke versie van de populaire Joop! Homme. Hij lijkt erg op de mannelijke variant, maar heeft een gele kleur in plaats van roze en bevat witte bloemen met accenten van tonkaboon, muskus, vanille en hout. Joop! Berlin (1990) is een ode aan de geboortestad van ontwerper Wolgang Joops. De geur verwezenlijkt het gevoel die de Duitse hoofdstad opbrengt met gebruik van groene noten en zoete bloemen.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.