€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Juicy Couture Parfum & Damesgeur

Juicy Couture is staat voornamelijk bekend om hun fluwelen trainingspakken die het populairst waren aan het begin van de 21ste eeuw. Gela Nash-Taylor en Pamela Skaist-Levy, oprichters van het bedrijf, begonnen hun firma in 1995 als Travis Jeans. Travis Jeans focuste zicht op het produceren en verkopen van zwangerschapsbroeken. Alhoewel de verkoop best goed ging vonden ze pas echt succes nadat ze hun naam naar Juicy Couture hadden veranderd in 1996 en ze hun eigen kleding begonnen te ontwerpen. Gela en Pamela verkochten Juicy Couture voor meer dan €40 miljoen aan Liz Claiborne in 2003. Hun trainingspakken werden uitgelicht toen ze door sterren werden gedragen zoals Kim Kardashian en Jennifer Lopez. De alledaagse mens konden aan deze pakken kopen voor slechts €300+. Naast hun Juicy broeken ontwierpen ze ook accessoires zoals zonnebrillen, handtassen en parfums. In 2015 begon Juicy Couture te werken aan een nieuw imago met de 2016 launch van hun #TrackIsBack campagne. Ze sloten al hun Juicy Couture winkels en opende nieuwe boetieks met de naam "World of Juicy".

In 2006 zette modemerk hun eerste stap in de parfumwereld met de creaties Juicy Couture en Juicy Girl. Juicy Girl is een fruitige, bloemengeur die zachte noten bevat van tuberoos, lelie en wilde rozen verpakt in een zilveren flacon met rode kersen. Juicy Couture was de basis voor alle andere JC geuren die volgde. Verpakt in de iconische zwarte, vierkante fles met diamanten dop die ook te zien zijn bij Couture La La (2012), Eau de Couture (2008), Frosty Couture (2008) en de Viva La Juicy lijn (2008-). Een zoete geur met unieke ondertoon die geschikt is voor tienermeisjes en jongedames. Noten in deze geuren zijn amber, karamel, vanille en sandelhout. De Viva La Juicy geur heeft meer dan tien flankers, waaronder Viva La Juicy Noir (2013) en Viva La Juicy Rose (2015).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.