€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

I Am Juicy Couture door Juicy Couture

Per Pagina
Sorteren
I Am Juicy Couture van Juicy Couture is een fruitig floraal luchtje voor vrouwen.

De opening bestaat uit frambozen, pomelo en zoete passievrucht. Het hart is een indrukwekkend boeket van gardenia, heliotroop, Rose de Mai en zoete erwt, die prachtig combineert met de basis van zachte muskus, warm hout en heerlijke barnsteen.

Juicy is opgegroeid, van de beruchte velours trainingspakken met 'Juicy' op de bodem geschreven tot deze nieuwe geur, die stijlvol, gedurfd en verfijnd is.

Deze prachtige fles verdient een prominente plek in je verzameling. De schuine glazen fles heeft een gouden kristallen dop en er staat Juicy Couture gegraveerd in de nek.

I Am Juicy Couture van Juicy Couture werd uitgebracht in 2015.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.