€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Peace, Love and Juicy Couture door Juicy Couture

Per Pagina
Sorteren
Peace, Love and Juicy Couture van Juicy Couture is een fris, aromatisch en floraal luchtje voor vrouwen.

Deze heerlijke geur opent met een scheutje sappige Amalfi-citroen en onweerstaanbare zoete rode appel in combinatie met een boeket van hyacint en cassis, voor het uitbarst tot een floraal hart van kostbare jasmijn Sambac, stermagnolia, Malibu-poppy, kamperfoelie en lindebloesem op een aards basis van sensuele muskus, orris wortel en patchouli.

Peace, Love en Juicy Couture is geïnspireerd op de hippiebeweging uit de jaren 60, zoals de naam al doet vermoeden. De neus achter de geur is de gewaardeerde parfumeur Rodrigo Flores-Roux. De levendige fles is versierd met graveringen en decoraties, waaronder turquoise parels en een roze kwast.

Peace, Love en Juicy Couture werd uitgebracht door Juicy Couture in 2010.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.