€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Viva La Juicy Noir door Juicy Couture

Per Pagina
Sorteren
Viva La Juicy Noir van Juicy Couture is een fruitig floraal luchtje voor vrouwen.

Na het succes van de populaire Viva La Juicy, heeft Juicy Couture een gedurfde en verleidelijke versie van de geur geproduceerd, perfect voor een nachtelijk avontuur. Het is een heerlijke mix van gourmand, sappige bessen en florale tonen.

Viva La Juicy Noir bevat heerlijke zoete tonen van karamel, praline en vanille gemengd met wilde bessen, mandarijn, jasmijn en kamperfoelie. Sandelhout geeft het zoete en fruitige aroma een rokerig randje in de basis.

Het wordt geleverd in een donkerdere versie van de herkenbare Viva La Juicy-fles, dit keer in metallic roze met een zwarte strik. Viva La Juicy Noir werd uitgebracht in 2013.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.