€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Justin Bieber Parfum & Damesgeur

Justin Drew Bieber was geboren op 1 maart, 1994. Tijdens zijn jeugd leerde hij de piano, drums, gitaar en trompet te bespelen, maar zijn talent was voornamelijk te horen in zijn stem. In 2007, op de tedere leeftijd van 12 jaar, deed Bieber mee aan een lokale wedstrijd die hij won met zijn optreden van “So Sick” door Ne-Yo. Zijn moeder plaatste het filmpje op YouTube zodat al zijn familie en vrienden het optreden konden zien.

Scooter Braun, co-eigenaar van RBMG, vond één van Bieber's video's en bood hem een contact aan. Op 13-jarige leeftijd werd Justin overgevlogen naar Atlanta, Georgia om zijn demotapes op te nemen. Ze brachten zijn eerste single dat jaar uit en het stond binnen 1 week op #12 op de Canadian Hot 100 list. In 2015 had Justin vier studio albums uitgebracht en was hij te zien in films zoals Cubed, Behaving Badly and Zoolander 2.

Justin Bieber houd sommige dingen liever privé, zoals zijn betrokkenheid binnen de zakenwereld. Hij maakte zijn eerste investering in 2009 en ondersteund kleine technologie bedrijven zoals Shots, SoJo Studios, Spotify en Stamped. He had ook een interesse in geuren en bracht zijn eerste parfum in 2011 uit.

Someday (2011), Justin Bieber's eerste parfum is een fruitige geur met sappige noten van peer, mandarijn en bessen. De best-seller Girlfriend werd later dat jaar uitgebracht en is, volgens Justin zelf, een volwassenere variant van Someday. Sindsdien heet Justin Bieber meerdere parfums uitgebracht, waaronder The Key (2013), Next Girlfriend (2014) and Collector's Edition (2014).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.