€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

The Key door Justin Bieber

Per Pagina
Sorteren
The Key is de derde geur van Justin Bieber.

Deze zoete en energieke geur voor vrouwen opent met een heerlijke mengeling van sappig fruit en een vers bloemenboeket op een romige basis die musk, exotische houtsoorten en dromerige vanilletonen combineert.

The Key van Justin Bieber is een inspirerende geur die je uitnodigt om in je dromen te geloven, zoals Justin altijd deed, en het brengt je dichter dan ooit bij de meest intieme kant van de zanger, degene die zijn ambities en zijn geheimen bewaart.

De moderne witte fles is versierd met een gouden inzet van een hangslot met een sleutel. Nadat de dop is verwijderd, worden paarse inzetstukken zichtbaar in de hals van de fles en in het dopje zelf, die de indruk wekken dat er iets onverwachts is verstopt in deze geur.

The Key werd in 2013 uitgebracht door Justin Bieber.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.