€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Kappa Parfum & Damesgeur

Kappa is een Italiaans sportkleding merk met een internationale aanwezigheid als sponsor voor beroemde atleten. Het merk werd in 1916 in Italie opgericht. In 1951 besloot de directeur van het bedrijf, David Vitale, om het bedrijf samen te brengen met Maglificio Calzificio Torinese en Manifattura Tessuti Maglierie. Het merk versterkte de kwaliteit van de sportkleding door hun technische expertise met passie voor sportmode te combineren.
Kappa was geïnspireerd door de sportmode tegen eind jaren 60 en creëerde Robe di Kappa. In 1969 werd hun beroemde Omini logo ontworpen, het staat als symbool voor gelijkheid.

Het Italiaanse nationale voetbalteam droeg als eerst de nieuwe stof die Kappa ontworpen had om voor meer mobiliteit te zorgen. Het merk sponsorde de Olympische Spelen in 1984 en meerdere prestigieuze Amerikaanse marathons.

Kappa als een bedrijf heeft veel diversiteit, met producten zoals parfums en deodorants. De parfumlijn is gecreëerd in combinatie met het bedrijf HOSC. Kappa's populairste vrouwengeuren zijn Acqua Woman (2010), een opvallende geur met citrus en mimos; Viola Woman (2011), een groene, citrus geur voor vrouwen met mandarijn, groene bladeren en jasmijn; Rosa (2010_ een houtig en fruitige geur; Perla (2010) een lichte, bloemen geur; en Moda (2010), een energieke parfum met mandarijn, roos en vanille.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.