€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Karl Lagerfeld Parfum & Damesgeur

Karl Lagerfeld is een Duitse modeontwerper die bekend staat voor zijn collecties van Chanel, Fendi, Chloé en nog veel meer many more. Hij bracht zijn jeugd door in Duitsland, waarna hij verhuisde naar Parijs om zijn school af te maken. Alhoewel hij een trotse Duitser is, spreekt hij voornamelijk Frans en heeft hij daar het grootste deel van zijn leven doorgebracht. Lagerfeld ontwierp producten voor Jean Patou en heeft sindsdien couture en collecties voor allerlei soorten merken ontworpen.

In tegenstelling tot andere bekende ontwerpers is Lagerfeld door de jaren heen niet bij één parfumhuis gebleven, niet eens die van hemzelf. In plaats daarvan probeert hij veel verschillende dingen uit en heeft hij collecties voor grote huizen gecreëerd, waaronder Chloé, Fendi, Diesel, H&M, Orrefors en een groot aantal voorstellingen en opera's. Hij staat bekend om zijn werkverslaafde houding en hij brengt normaliter 15 collecties per jaar uit, zonder de op maat gemaakte outfits, tentoonstellingen en decoratieve werk zoals accessoires (lees: horloges, zonnebrillen en tassen) mee te tellen. Hij heeft ook een talent voor interieur en architectonische ontwerpen, dit is te zien in 's werelds meest exclusieve hotels. Lagerfeld zelf is ook een kunstwerk, altijd gekleed in een donker uniform met wit haar en zwarte handschoenen. Het is zeer ongewoon om hem zonder deze look te zien.

De eerste Karl Lagerfeld parfum voor vrouwen was ontworpen in 1994 en is een Oosterse geur met bergamot, ananas en perzik op een hart van bloemen zoals jasmijn, gele narcissen, anjer en iris op een basis van hout, muskus en vanille. Het is een elegante mix en mysterieuze Oosterse bloemen noten met een zoet en zeer vrouwelijk gevoel. De geestig getitelde Karleidoscope mengt klassieke bloemennoten met moderne poederige invloeden.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.