Voorraad Opruiming - Alle Producten Afgeprijsd - Alleen Voor Een Beperkte Tijd

Kate Moss Parfum & Damesgeur

Katherin Ann Moss, beter bekend als Kate Moss, word beschreven als een ongeëvenaard stijlicoon en één van de meest stijlvolle vrouwen ter wereld. Op 14-jarige leeftijd werd ze op een vliegveld door Storm Model Management gescout. Slechts twee jaar later stond ze model voor de ondergoed-campagne van Calvin Klein en groeide haar bekendheid. Eind jaren 90 werd ze deel van de supermodellen clique samen met Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer en Linda Evangelista. Alle vier de dames waren toentertijd enkele van de best verdienende topmodellen ter wereld.

Kate straalt niet alleen op de voorpagina, maar is in het dagelijks leven ook een stijlicoon. Vele zeggen dat zij ervoor gezorgd heeft dat kledingstukken zoals cut-off shorts, UGG laarzen, ballerina's en skinny jeans in de mode zijn geweest. Naast model is ze ook modeontwerper en doorgewinterde zakenvrouw. Daarnaast ontwerpt ze kleding voor haar eigen collectie in Topshop, haar luxe lederen tassen en won ze daarvoor de prestigieuze Vogue/CFDA Award gecrediteerd door de Fashion Designers of America in 2015. Moss verscheen in meerdere muziekvideo's en droeg bij aan de creatie van Babyshambels tweede album Shotter's Nation. Zij deed dit samen met toenmalig verloofde Pete Doherty en ze was te zien in een speciale aflevering van Blackadder. Ook is Kate te zien op het grote scherm in de films Zoolander, Absolutely Fabulous en Inferno. Het supermodel schreef een autobiografie genaamd Kate: The Kate Moss Book. Het boek gaat over haar zicht op haar carrière en geeft een kijkje in enkele pieken en dalen uit haar privé-leven.

Ondanks dat Kate Moss over de 40 is, is zij vandaag de dag nog steeds een van 's werelds best verdienende modellen met een vermogen van meer dan €60 miljoen (2014). Een deel van haar fortuin heeft ze danken aan haar langdurige samenwerking, nu al meer dan een decennium, met Rimmel. Rimmel geeft aan dat hun samenwerking zo succesvol is omdat Kate een unieke stijl heeft die door velen geliefd is. Naast cosmetica is Kate Moss ook al jaren te zien in parfumadvertenties. Het begon met de Calvin Klein reclamespot voor de Obsession for Men geur. Dit werd gevolgd door shoots voor Chanel, Burberry, Yves Saint Laurent en Bvlgari.

Enkele jaren terug heeft Kate haar eerste eigen geur uitgebracht. De geur, Kate, kwam uit in 2007 en na het succes van deze geur bracht ze meer dan 10 verschillende geuren uit. Lilabelle uit 2011 is speciaal samengesteld voor het wat jongere publiek. Geïnspireerd door haar dochter Lila Grace, het is een zoete en meisjesachtige geur met een bloemig hart bestaand uit witte lelie, jasmijn en frangipani. Vintage Muse is een luxe vrouwengeur vol sex-appeal. Een verleidelijke en sensuele geur tot stand gebracht door een combinatie van een fruitige opening bestaand uit pruimen, rabarber en zwarte bessen, een bloemig hart van pioen, tijgerorchidee en paarse viooltjes en de basis met gourmand chocolade, ambergrijs en witte muskus.

Alle
RECENSIES BEKIJKEN
Kate Moss Vintage Muse Eau de Toilette 30ml Vaporiseren
(1)
Kate Moss Vintage Muse Eau de Toilette 30ml VaporiserenSterk maar toch vrouwelijke
C. Braaksma,
Beoorderling voor de "Kate Moss Vintage Muse Eau de Toilette 30ml Vaporiseren" versie

Deze geur is best wel aan de sterke kant, heeft een paar zoete noten, maar het is tegelijkertijd kruidig. Lekker geurtje, maar helaas blijft niet zo hangen.

Kate Moss tijdlijn

2006
2012
2011
2011
Lilabelle
LILABELLE

Lilabelle van Kate Moss is een fris bloemige en houtige geur voor...

Lilabelle Truly Adorable
LILABELLE TRULY ADORABLE

Lilabelle Truly Adorable door Kate Moss. Dit is een fris en...

Love Blossoms
LOVE BLOSSOMS

Love Blossoms van Kate Moss is een frisse bloemige geur voor...

2010
2010
Vintage Muse
VINTAGE MUSE

Vintage Muse van Kate Moss is een frisse bloemige geur voor...

2009
2009
Vintage
VINTAGE

Vintage van Kate Moss is een pittig bloemige geur met roze peper,...

2007
2007
Kate
KATE

Kate van Kate Moss is een frisse en bloemige geur voor vrouwen...

Kate Moss
Collecties
VANAF
€9,95
Kate Moss Lilabelle
LILABELLELilabelle van Kate Moss is een fris bloemige en houtige geur voor...
VANAF
€9,95
Kate Moss Vintage Muse
VINTAGE MUSEVintage Muse van Kate Moss is een frisse bloemige geur voor...