€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Killer Queen door Katy Perry

Per Pagina
Sorteren
Killer Queen van Katy Perry is een fruitig floraal luchtje voor vrouwen.

Dit parfum opent met sappige noten van pruimen, bergamot en wilde bessen die vloeien in een boeket van celosia, jasmijn en frangipani alvorens te drogen met basistonen van patchouli, praliné en cashmeran.

Het luchtje is verpakt in een kostbare rode robijn met een gouden kroon. Dit is de derde geur van de Amerikaanse zangeres. De naam komt van een van haar favoriete liedjes van de band Queen, de tekst daarvan omschrijft de boeiende en sterke vrouw die Katy van jongs af aan wilde zijn. Haar liefde voor het lied gaf het leven aan deze rijke en speelse geur die ervoor zorgt dat de drager "de troon bestijgt".

Killer Queen werd in 2013 uitgebracht door Katy Perry.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.