€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Royal Revolution door Katy Perry

Per Pagina
Sorteren
Royal Revolution van Katy Perry is een floraal luchtje voor vrouwen.

Sleedoorn, granaatappel en roze fresia gaan over tot een explosieve mix van jasmijnblaadjes, oranje bloem en sandelhout, voordat ze opdrogen tot een basis van vanilleorchidee, leer en musk.

De reclamespot vertelt het verhaal van een tekenfilmversie van Katy Perry verkleed als een middeleeuwse koningin; ze wint de strijd en draagt Royal Revolution, "de geur van overwinning". Dit is de tweede limited edition van de Amerikaanse zanger Killer Queen. Het luchtje zit in een fles in de vorm van een edelsteen geïnspireerd door blauwe diamanten,en is te vinden als EDP of als geparfumeerde douchegel.

Royal Revolution werd uitgebracht door Katy Perry in 2014.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.