Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Kelly Brook Parfum & Damesgeur

Kelly Brook (geboren als Kelly Ann Parsons) is geboren op 23 november, 1979, in het stadje Rochester in Kent. Kelly is een model, actrice en televisiepresentatrice. Ze vond roem in 1995, toen zestien jaar, nadat ze een schoonheidswedstrijd won waarvoor haar moeder haar opgegeven had.

Kelly staat bekend om de reclame's die ze in samenwerking met Foster's, Piz Buin en Walker's heeft opgenomen. Al snel werd ze steeds bekender en verscheen ze op de voorpagina's van tijdschriften zoals GQ, Loaded en FHM. Ze staat ook op FHM's lijst van 's Werelds Meest Sexy Vrouwen Top 100 in 2005.

Alhoewel modellenwerk Kelly's voornammelijke inkomen is, is ze ook te zien op TV en in films. Op TV heeft ze voornamelijk meegedaan aan reality shows zoals Strictly Come Dancing, Britain's Got Talent en Celebrity Juice. Kelly heeft ook kleinere rolletjes gehad in verscheidene films en een hoofdrol in de horrorfilm Piranha 3D.

Kelly Brook staat bekend als een dierenvriend. Ze nam deel aan de PETA campagne "Whose Skin Are You in" samen met sterren Helen Flanagan, Pamela Anderson en Jodie Marsh. Voor deze spot poseerde ze samen met haar honden, slechts bekleed in body paint.

Brook is meer dan slechts een mooi plaatje. Ze heeft haar eigen zwemkleding en lingerie collectie in New Look en bracht haar eigen parfum uit in samenwerking met Baylis & Harding. Haar eerste parfum Vivacious werd uitgebracht in 2008. Het is een zoete, fruitige geur voor vrouwen. Haar tweede geur Audition werd uitgebracht in 2014. Deze parfum heeft een exclusieve look en zit verpakt in een leuke flacon en doos. Het aroma bestaat een combinatie van diepe, bloemige noten en fris fruit.
Toon Meer