Voorraad Opruiming - Alle Producten Afgeprijsd - Alleen Voor Een Beperkte Tijd

Kent Cosmetics Limited Parfum & Damesgeur

Kent Cosmetics bied ons al meer dan dertig jaar klassieke schoonheidsproducten. Het familiebedrijf is opgericht in de jaren 80 en heeft meerdere Eau de Parfums, Eau de Toilettes, lichaamssprays en badproducten gecreëerd. Ze zijn gevestigd in het prachtige platteland van Kent, ookwel bekend als het Appelbloesemspoor in het zuiden van Engeland.

De Apple Blossom collectie, voormalig bekend als de Helena Rubinstein Apple Blossom, is hun best verkopende collectie. De producten werden door Kent Cosmetics Ltd. overgekocht in 1988.

De Apple Blossom Parfum is een favoriet van vele vrouwen. De noten van lelietje-van-dalen, appelbloesem en tere lila past perfect bij het bloemige hart van anijs, roos, jasmijn, waterlelie en ylang-ylang. De basis van sandelhout en muskus is het perfecte einde voor deze onschuldige compositie.De geur is verkrijgbaar als Eau de Toilette, Eau de Parfum en lichaamsspray. Daarnaast is deze heerlijke geur ook verkrijgbaar als zeep, perfect om in combinatie met de geur te gebruiken.

Kent Cosmetics Limited tijdlijn

1947
1949
1948
1948
Apple Blossom
APPLE BLOSSOM

Apple Blossom van Kent Cosmetics is een bloemige geur voor...

Kent Cosmetics Limited
Collecties
VANAF
€5,15
Kent Cosmetics Limited Apple Blossom
APPLE BLOSSOMApple Blossom van Kent Cosmetics is een bloemige geur voor...