Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Kent Cosmetics Limited Parfum & Damesgeur

Kent Cosmetics bied ons al meer dan dertig jaar klassieke schoonheidsproducten. Het familiebedrijf is opgericht in de jaren 80 en heeft meerdere Eau de Parfums, Eau de Toilettes, lichaamssprays en badproducten gecreëerd. Ze zijn gevestigd in het prachtige platteland van Kent, ookwel bekend als het Appelbloesemspoor in het zuiden van Engeland.

De Apple Blossom collectie, voormalig bekend als de Helena Rubinstein Apple Blossom, is hun best verkopende collectie. De producten werden door Kent Cosmetics Ltd. overgekocht in 1988.

De Apple Blossom Parfum is een favoriet van vele vrouwen. De noten van lelietje-van-dalen, appelbloesem en tere lila past perfect bij het bloemige hart van anijs, roos, jasmijn, waterlelie en ylang-ylang. De basis van sandelhout en muskus is het perfecte einde voor deze onschuldige compositie.De geur is verkrijgbaar als Eau de Toilette, Eau de Parfum en lichaamsspray. Daarnaast is deze heerlijke geur ook verkrijgbaar als zeep, perfect om in combinatie met de geur te gebruiken.
Toon Meer