Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Kenzo Parfum & Damesgeur

Kenzo werd in 1970 door Takada Kenzo gesticht, een Japanse modeontwerper die 1964 naar Parijs verhuisde. Hij was één van de eerste mannelijke studenten op het Bunka Fashion College in Tokyo en hij wou een grote indruk op de mode-industrie achterlaten. Zijn eerste modecollectie was specifiek aan dames gericht, maar in 1983 breide hij zijn assortiment uit voor de heren met kort daarna nog verdere collecties voor kinderen en huishoudelijke artikelen, deze werden in 1987 gelanceerd. Kenzo richt zich altijd aan een multiculturele wereld, een wereld vol van kleuren en schoonheid waar de natuur altijd als zijn inspiratie dient.

Kenzo is nu een onderdeel van LVMH (Louis Vuitton, Moët, Hennessy), een multinationale luxe goederen conglomeraat van Frankrijk, maar wordt nog steeds als een aparte merknaam herkend dank ontwerpers zoals Humberto Leon en Carol Lim, die trouw blijven aan de avant-garde stijl van Kenzo. Dit heeft ook de attentie van internationale superstars zoals Beyonce, Selena Gomez en Rihanna aangetrokken, die wel vaker in Kenzo outfits te zien zijn.

Het eerste Kenzo parfum voor dames was Ca Sent, gelanceerd in 1989, een heerlijk fruitige en bloemige geur met een mengeling van accenten waaronder mandarijn en Afrikaanse oranjebloesem. Andere populaire Kenzo geurtjes voor dames zijn de zoete poederachtige Kashaya (1993), de exotisch warme en pittige Jungle Elephant (1996), de aquatisch bloemige L'Eau par Kenzo (1996), de zoet houtige accenten van Le Monde Est Beau (1997), de bloemige accenten van Flower (2000), de heerlijk groene accenten van Parfum D'Ete (2002), de zoete musk van Amour (2006), de Orientaals balsamische accenten van Madly (2011) en de heerlijk bloemige Flower In The Air (2013).
Toon Meer