€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Flower door Kenzo

Per Pagina
Sorteren
Flower van Kenzo is een oriëntaals floraal luchtje voor vrouwen.

Deze elegante en verfijnde geur geïnspireerd op poppy bloemen is gemaakt door Kenzo Takada. Deze bloemen zijn in de meeste gevallen geurloos, maar toch een uniek aroma bezitten. De noten zijn een mix van verschillende bloemen, waaronder Parma-viooltjes, roos, meidoorn en jasmijn. Deze florale hints worden gemengd met opopanax, fruitige zwarte bessen en mandarijn. De geur eindigt ten slotte met de toevoeging van vanille, wierook en muskus, die diepte toevoegen aan de poederachtige balsamicogeur.

Kenzo Flower is zonder twijfel de meest populaire geur van Kenzo tot nu toe. In samenwerking met Serge Mansau werd de lange fles gecreëerd die de iconische rode papaver laat zien. Deze collectie is ontworpen om de relatie tussen de stedelijke wereld en de mensen te illustreren. Kenzo's doel was om de vreugde en vriendelijkheid van de mensheid te laten zien in deze steeds veranderende wereld.

Kenzo Flower werd uitgebracht in 2000.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.