Voorraad Opruiming - Alle Producten Afgeprijsd - Alleen Voor Een Beperkte Tijd

Kimberly Wyatt Parfum & Damesgeur

Kimberly Kaye Wyatt is geboren in 1982. Ze is een zangeres, danseres, TV-persoonlijkheid en choreograaf uit Warrensborg, Missouri, VS. Ze werd beroemd toen ze zich in 2003 aansloot bij de meidengroep Pussycat Dolls.

Op zevenjarige leeftijd begon Kimberly met dansen en toen ze 14 jaar oud was won ze een dansbeurs voor het Joffrey Ballet and Broadway Dance Center in New York. Van 1999 tot 2001 was Kimberly werkzaam als danseres op het Royal Caribbean cruiseschip Explorer of the Seas. In 2001 besloot ze naar Los Angeles te verhuizen en twee jaar later werd haar gevraagd om bij de Pussycat Dolls te komen nadat Robin Anti, oprichter van de groep, haar zag dansen in de videoclip van Nick Lachey's Shut Up. Na negen jaar bij de Pussycat Dolls besloot ze te stoppen en solo veder te gaan.

Kimberly was één van drie juryleden op de Britse TV-show Got To Dance (2010-2014). Tijdens het filmen van deze show ontmoette ze haar man, het Briste model Max Rodgers, met wie ze het huwelijksbootje instapte in 2014. In 2015 won Kimberly de eerste prijs in Celebrity Masterchef. In 2014 opende ze de deur naar de parfumwereld en bracht haar eerste geur Kaydance uit. De naam is een mix van haar tweede naam Kaye en het woord “dance” - haar grootste passie – het klinkt ook als het woord “cadence”. De flacon en doosje hebben een prachtige turquoise kleur en de geur zelf is zeer citrus en fruitig met noten van bosbessen, sinaasappels en mandarijnen.

Kimberly Wyatt tijdlijn

2013
2015
2014
2014
Kaydance
KAYDANCE

Kaydance door Kimberly Wyatt is een bloemig en fruitige geur voor...

Kimberly Wyatt
Collecties