€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Kylie Minogue Parfum & Damesgeur

Kylie Minogue vond eerst beroemdheid met haar rol als Charlene in de Australische serie Neighbours. Verder kennen wij Kylie natuurlijk ook voor haar muzikale carrière en met meer dan 30 jaren ervaring in de muziekindustrie werd ze ook als coach voor jonge muzikanten op de BBC1 show "The Voice" aangenomen. Kylie is ook een heel succesvolle zakenvrouw en entrepeneur en heeft jarenlang haar carrière als zangeres, kunstenaar, songwriter en actrice opgebouwd. Ze heeft wereldwijd meer dan 70 miljoen platen verkocht en heeft vele opmerkelijke muziekprijzen ontvangen, waaronder meerdere Brit Awards en een Grammy Award. Kylie heeft één van de meest uitgebreide award lijsten voor een vrouwelijke solo-artiest en is tot nu toe de derde best-verkopende vrouwelijke artiest van de wereld.

In 2005, op het hoogtepunt van haar muzikale carrière, werd Kylie plotseling met borstkanker gediagnosticeerd en onderging een operatie en chemotherapie om de ziekte te behandelen. Het is in deze periode dat ze ook haar eerste boek schreef en kort daarna lanceerde ze haar eerste geur. Het eerste parfum gelanceerd door Kylie heette 'Darling' en werd in 2006 uitgebracht. Alle parfums van Kylie weerspiegelen haar aard en persoonlijkheid; zacht, zoet en pittig. Darling van Kylie heeft een heerlijke mengeling van accenten op een Orientaalse basis, met exotische vruchten zoals passievrucht en litchi geharmoniseerd met freesia. Sinds de lancering van deze bloemige geur heeft Kylie meer dan 10 verschillende parfums uitgebracht, ongeveer één per jaar en ze heeft zelfs lekkere geurtjes voor heren gewaagd.

Andere populaire parfums uit Kylie's assortiment zijn de zoet bloemige Showtime (2008), de zacht houtige en poederige Couture (2009), de fris bloemige Pink Sparkle (2010) en de fruitige Music Box (2012).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.