€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

L'Artisan Parfumeur Parfum & Damesgeur

L'Artisan Parfumeur is een parfum huis dat bekend staat om zijn niche geuren. Het Franse bedrijf werd in Parijs opgericht in 1976 door Jean Laporte.
Laporte werd getraind als een scheikundige en begon zijn carrière in de parfum wereld door een banaan geur te maken voor een vriend. Hij ontwikkelde later geuren gebaseerd op grapefruit en vanille, en kreeg zijn reputatie als ''L'Artisan Parfumeur'', de ambachtsman van geur.
Dit werd de naam van het merk dat behoorlijk populair werd en werd de pionier in de niche parfum industrie.

Geuren die ontwikkeld zijn door L'Artisan Parfumeur zijn voornamelijk soliflores, dit betekent dat een geur is gecreëerd op basis van een enkele bloem; in de laatste 40 jaar heeft het merk de weg geleid in een nieuwe spannende geurige mogelijkheden die met onverwachte en originele combinaties gemaakt zijn.

''Mure et Musc'' was een van de eerste geuren die werd uitgebracht door L'Artisan Parfumeur en ontwikkeld door Jean Lapore in 1978.
Beschouwd als het merk's meest iconische geur, deze fruitige geur was gemaakt met wilde bramen, een heel ongebruikelijk parfum ingrediënt in die tijd. In hetzelfde jaar bracht Lapore ''L'Eau d'Ambre'' uit, een oriëntaalse geur geïnspireerd door verhalen uit'' Arabian nights''. Deze geur bevat een klassieke amber- een van de meest beroemde huis geur die gevormd is als een Amber Bal, gemaakt van kristallen met kruiden oorsprong.
Het was voor het eerst in 1977 uitgebracht en is sindsdien een best seller, met een elegante combinatie van amber, vanille, patchouli, tonkaboon, benzoine en wierook.

Na het enorme succes is Jean Laporte verder gegaan met verschillende projecten, creëerde het huis van Maitre Parfumeur et Gantier in 1988, gebaseerd op de Franse geuren uit de 17e eeuw. L'Artisan Parfumeur vervolgde zijn succes met een collectie van over 70 buitengewone parfums, kaarsen en huis geuren.

Het merk produceerde in 1994 de baanbrekende Premier Figuier'', de eerste-ooit geur gemaakt met vijg. Ontwikkeld door Olivia Giacobetti, deze geur introduceert een nieuwe wereld van parfum ingrediënten, met een unieke vermenging van onconventionele noten van vijg, vijgenboom en amandelmelk.

Naast andere succesvolle geuren door L'Artisan Parfumeur zijn ook de bloemige en dromige '' Les Chasse Aux Papilons'' (1999) en de exotische ''Timbuktu'' (2004) geïnspireerd door het reizen door Afrikaanse landschappen.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.