€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

L'Occitane en Provence Parfum & Damesgeur

Het begon met een 23 jaar oude Olivier Baussan die zijn eigen gedistilleerde rozemarijn essentiële olie verkocht op de lokale markten van Provence. In 1976 werd zijn bedrijf officieel opgericht en nam hierna gematigde, maar merkbare stappen. De eerste kleine boetiek werd geopend in 1981, vandaag de dag zijn er meer dan 2.700

L'Occitane en Provence winkels verspreid over de hele wereld. In 1990 ontving L'Occitane hun licentie om geuren te mogen produceren en begonnen te experimenteren met verschillende natuurlijke aroma's. Na het ontwikkeling van meerdere mannengeuren brachten zij hun eerste vrouwengeur Neroli Eau de Parfum uit in 1999. Deze rijke en donkere geur is vandaag de dag nog steeds geliefd door parfum enthousiasten.

De algemene focus van L'Occitane ligt op huidverzorging en het is begrijpelijk waarom. Hun Immortelle Divine Cream heeft meerdere awards ontvangen waarvan o.a. De “Best Miracle Cream” van the Beauty Bible, “Best Skin Care” van Venus en “Innovation Price” van Avantus.

L'Occitane is erg betrokken met liefdadigheidswerk en de L'Occitane Foundation werd opgericht in 2006. De twee algemene focussen van deze stichting zijn het ondersteunen en helpen van mensen die blind zijn (de labels van hun producten bevatten braille) en de economische emancipatie van vrouwen. In 2010 startte de samenwerking tussen L'Occitane en Aide et Action (Changing The World Through Education) om vrouwen in alfabetiseringscentra in Burkina Faso te helpen.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.