Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

La Perla Parfum & Damesgeur

Opgericht in 1954, Ada Masotti begon La Perla oorspronkelijk als uitsluitend een lingerie-merk. Ze verkocht haar lingerie in met rood fluweel gevoerde, parelvormige dozen. Destijds werd de parel gezien als het symbool voor harmonie, vrouwelijkheid en luxe. Dit kwam exact overeen met wat Ada weer wou geven met haar ontwerpen. Vandaag de dag zijn in de La Perla collectie ook producten zoals strandkleding, tassen, schoenen en parfum te vinden.

Door de jaren heen heeft La Perla zich continu aangepast, waarnaast het klassieke La Perla accent gangbaar is gebleven. In de jaren 60 ontwierpen ze kleurrijke lingerie, in de jaren 70 brachten ze de triangel bh uit en in de jaren 80 was La Perla het eerste bedrijf wat ondergoed verkocht waarvan het de bedoeling was dat het gezien werd. La Perla ontwerpen zijn in meerdere films verschenen, waarvan de meest herkenbare Casino Royale waar James Bond uit de zee komt in een blauw La Perla zwembroekje. Datzelfde broekje werd later verkocht voor €50.000! Een replica is verkrijgbaar voor iets meer dan €100. Victoria Beckham droeg de La Perla Cage Bustier in de Spice Girl reünie videoclip, Beyoncé was omhult in de luxe lingerie in Partition en zowel Katy Perry als Madonna poseerde in het V-tijdschrift in het exclusieve merk.

Naast de prachtige lingerie waar La Perla om bekend staat, zal La Perla de meeste ook aan hun heerlijke geuren doen denken. De eerste La Perla parfum werd uitgebracht in 1986. De kenmerkende geur werd ontwikkelt om de essentie van La Perla's verleidelijke en luxe merk vorm te geven. De hedendaagse combinatie bestaat uit roos, ylang-ylang, en romige basis, chypre en bloemige vanille accenten. Dé ideale parfum voor modebewuste vrouwen die elegantie en zelfvertrouwen uitstralen.

De kwaliteit van de La Perla geuren staan gelijk aan de kwaliteit van hun lingerie. Neem Eclix La Perla als voorbeeld; de geur werd uitgebracht in 2000 en is verpakt in een futuristische flacon. De geur zelf bevat citroen, amandel en vanille wat voor een warm gevoel zorgt. J'aime La Nuit uit 2008 is een geur vol liefde en verleiding, magie van wonderschone verleidsters omhult in een sluier vol geheimen. La Perla Divina uit 2011 is het symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit. Deze aandoenlijke geur bestaat uit speelse noten van aardbeien, rozen en champagne. De La Perla geuren zijn ook verkrijgbaar in de vorm van luxueuze bad-producten. Geniet van deze producten en vergeet eventjes de wereld om je heen.
Toon Meer