€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Love Of Pink door Lacoste

Per Pagina
Sorteren
Love of Pink van Lacoste is een fruitig floraal luchtje voor vrouwen.

De topnoten brengen een fruitige explosie van sinaasappel, koriander, kardemom, perzik en bloedsinaasappel met zich mee en ontwikkelt zich met subtiele akkoorden van jasmijn, violetblad en wortelzaden in het hart. Wanneer de florale noten opdrogen, onthullen ze een basis van sandelhout, musk en vanille.

De Lacoste-krokodil staat op de mooie roze fles, een kleur die zo levendig is als de opening van deze geur. Het zoete aroma is perfect voor jonge meisjes, net als de andere parfums in de Touch of Pink-collectie.

Love of Pink van Lacoste werd uitgebracht in 2009.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.