€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Lady Gaga Parfum & Damesgeur

Lady Gaga is een Amerikaanse popster die beroemd werd met de single "Just Dance". Als dochter van de Italiaanse Cynthia en de deels Frans-Canadese Joe Germanotta, had Lady Gaga een ongewone jeugd. Ze werd opgevoed in de Upper West Side van Manhattan. Geboren als Stefani Joanne Angelina Germanotta, ze wist al op jonge leeftijd dat ze een artiest zou willen zijn en hield haar eerste optreden in een club op 14-jarige leeftd. Ze was één van de 20 mensen die vroegtijdig toelating kreeg tot de prestigieuze New York University, om een jaar later de school te verlaten.

Gaga's persoonlijkheid is meer dan genoeg om op te vallen. Na een carrière als songwriter voor artiesten zoals Britney Spears, New Kids on the Block en The Pussycat Dolls, tekende Akon haar voor zijn label in 2008. Lady Gaga, de naam van haar alterego is afgeleid van het Quen liedje 'Radio Gaga', bracht haar eerste internationale debuut single Just Dance uit in samenwerking met Colby O'Donis en het werd onmiddellijk een hit. De mysterieuze popdiva werd eerst als controversieel gezien met hits zoals The Fame (2008), Born This Way (2011), Artpop (2013) en Cheek to Cheek (2014), maar nu is ze een huishoudnaam. Boven aan de lijst van haar extravagante kledingkeuzes staat de vleesjurk die ze aanhad tijdens de 2010 MTV VMA's. De jurk, gemaakt van echt vlees, bestaat nog steeds en is te zien in de Rock and Roll Hall of Fame.

Haar carrière is niet gelimiteerd tot zingen en liedjes schrijven, ze heeft meerdere films uitgebracht en vertolkt de rol van The Countess in American Horror Story. Ze werkte samen met Elton John aan de kledinglijn Love Bravery en heeft meerdere geuren op haar naam staan. Lady Gaga betrad de wereld van parfum in 2012 met de release van Fame. Dit is niet enkel een heerlijke Oosterse geur met noten van de giftige Belladonna bloem en honingdruppels, het bestaat ook uit een zwarte vloeistof die bij aanraking van de huid doorzichtig wordt. Deze geur werd gevolgd door de unisex Eau de Gaga 001 (2014). De parfum is net wat mannelijker met houtige an muskus-achtige aroma's.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.