€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Eau de Gaga door Lady Gaga

Per Pagina
Sorteren
Eau de Gaga van Lady Gaga is een floraal houtachtig geurtje voor mannen en vrouwen.

De geur bevat verse akkoorden van limoen in de top, wit violet in het hart en een basis van leer en kostbare houtsoorten in de basis.

Durvend en mysterieus, Eau de Gaga past bij de avontuurlijke vrouw en de man die haar bemint. Dit is de tweede geur uitgebracht door de Amerikaanse zangeres, gemaakt in samenwerking met Haus Laboratories. De campagne bevat artwork van fotograaf Steven Klein die Gaga toont in een gouden jurk omringd door topless modellen. De geur komt in een mooie rechthoekige zwarte fles, ontworpen die past bij de smaak van elke man en vrouw.

Eau de Gaga werd gelanceerd door Lady Gaga in 2014.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.