€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Miracle door Lancôme

Per Pagina
Sorteren
Miracle van Lancome is een oriëntaals luchtje voor vrouwen.

Deze levendige compositie opent met noten van lychee en freesia vergezeld door een boeket van magnolia en jasmijn, die worden versterkt door kruidige akkoorden van gember en peper in het hart. De geur ontwikkelt zich vervolgens om een zeepachtige basis van barnsteen en musk.

De beeldschone Uma Thurman stond model in de advertenties voor dit parfum. Ze werd getoond tijdens de zonsopgang, ze ontdekte het wonder van een nieuwe dag en koesterde het leven in dit fragment. Dit verfijnde en elegante aroma kan de hele dag door worden gedragen.

Miracle by Lancome werd uitgebracht in 2000.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.