€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Venezia door Laura Biagiotti

Per Pagina
Sorteren
Venezia van Laura Biagiotti is een oriëntaals houtachtig luchtje voor dames.

Het is vernoemd naar de meest romantische stad in Italië; Venetië, Venezia is een van de meest populaire geuren van Biagiotti. Het aroma is gebouwd op een complexe compositie die begint met Italiaanse pruim, perzik, mango en zwarte bes, ontwikkelt met barnsteen, kaneel, ylang-ylang en iris en eindigt met vanille, sandelhout en tonkaboon.

Een rijke, zonnige, langdurige en passiovolle geur. Volgens de maker zul je "de betovering van een liefde" vinden in dit geurtje. De prachtige fles werd beïnvloed door de populaire stijl van het Murano-glas en versierd met een top geïnspireerd op de klokkentoren van Saint George in Venetië.

Venezia van Laura Biagiotti werd uitgebracht in 1992.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.