€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Laurelle Parfum & Damesgeur

Laurelle is een Britse parfumerie die opende in 2008. Ze specialiseren in leuke, draagbare geuren geïnspireerd op de nieuwste trends en tegen een betaalbare prijs. Populaire Laurelle vrouwengeuren zijn de fris en fruitige Femme, de sensuele Forever Together met noten van vanille, perzik en amandel makaron, de Sexxy Shoo series met parfums verpakt in flacons met een vorm van een stiletto - perfect voor een ieder die van schoenen houdt of als cadeau.

Laurelle was gekozen om de officiele geurencollectie voor de actiefilm The Mortal Instruments (2013) te creëren. Het prachtige verhaal is verdeeld in twee geuren; Strength (2013), een aromatische geur en de bloemige Angelic Power (2013).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.