€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Lolita Lempicka Parfum & Damesgeur

Lolita Lempicka, geboren als Josiana Maryse Piviale, is een Franse mode ontwerpster en parfum maker. Haar naam is voortgekomen van Nabokav's roman "Lolita" en Poolse Art Deco schildster Tamara de Lempicka. Haar passie voor mode ontwerpen begon al op een jonge leeftijd, toen ze de jurken voor haar Barbie poppen zelf maakten. Als kind hield ze van sprookjes, prinsessen en prachtige jurken. Deze elementen zijn nog steeds aanwezig in haar collecties en parfum-ontwerpen. Haar jurken zijn gemaakt met aandacht en fijne borduursels. Haar parfum flessen zien eruit alsof ze thuis horen in een magisch sprookjesland. Sprookjes zijn niet haar enigste bron van inspiratie. Ze word geïnspireerd door mode mode tijdschriften zoals de Marie Claire, door modeontwerpers zoals Coco Chanel, door dichters zoals Jean Cocteau en schilders zoals Matisse en Modigliani.

Haar eerst collectie werd uitgebracht in 1983, toen ze 29 jaar oud was, ze haar eerste winkel in Parijs opende ze één jaar later. Ook had ze in dat jaar, 1984, haar eerste modeshow in Tokyo. Ze had eindelijk haar eerste modeshow in Parijs een jaar later.
Voordat ze haar eigen modehuis oprichtte in 1990, was ze een artistiek directrice voor Cacharel (van 1987 tot 1990).

Haar succes met parfums begon met haar launch van de "Lolita Lempicka" en "Le Premier Parfum" geuren. Sinds 1997 is "Lolita Lempicka", met haar appel vormige fles, een wereldwijde best-seller geworden. In 2008 bracht Lempicka de geuren "Fleur Défendue" en " Fleur de Corail" (Verboden Bloem en Koraal Bloem) uit. "Si Lolita" is een Oriëntaalse en bloemige geur in de vorm van een klavertje vier, uitgebracht in 2009. "L'Eau En Blanc" is een droomerige houten en fleurige geur, in de vorm van een lila en goude appel.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.