€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Lolita Lempicka door Lolita Lempicka

Per Pagina
Sorteren
Lolita Lempicka van Lolita Lempicka is een verfrissend Oriëntaals houtigachtig luchtje voor vrouwen.

Dit vrouwelijke, sensuele luchtje is het eerste geurtje dat is uitgebracht door de populaire Franse designer. De topnoten bestaan uit een mix van viooltjes en steranijs, verrijkt met klimop. Het mysterieuze hart is samengesteld uit een unieke melange van iris en amaryllis gecomplimenteert met zoethout, sappige kers en orris-wortel. De basis bestaat uit tonkaboon, muskus, vetiver, een vleugje vanille en praline wat het warm en romig maakt.

Lolita Lempicka is een levendig parfum die de vreugde en de magie van een eerste liefde vast heeft weten te leggen. Het voert je naar een tedere herinneringen als onschuldig hand in hand lopen, sneller kloppende harten en het verborgen verlangen naar die eerste kus..

Het delicate appel-vormige flesje toont het paarse magische mengsel en is versierd met een motief van gouden bladen en een weelderige afsluiting die doet denken aan de bladsteel van een appel.

Lolita Lempicka van Lolita Lempicka is oorspronkelijk uitgebracht in 1997 en is in 2017 opnieuw uitgebracht. De nieuwere versie wordt soms Mon Premier genoemd.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.