Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Luciano Soprani Parfum & Damesgeur

Luciano Soprani was geboren in 1946 in de omgeving van Reggio Emilia, Italië. Hij was de oprichter van het prestigieuze Luciano Soprani modemerk. Toen hij slechts 21 jaar oud was werd hij ontwerper en begon hij te werken voor Max Mara, Gucci en Nazareno Gabrielli.

Het merk werd steeds bekender en bereikte de top na de launch van de eerste echte collectie in 1981. Meerdere beroemdheden hebben Soprani's creaties gedragen. Luciano Soprian is de ontwerper van de bustierjurk die Jacqueline Bisset droeg in de film "Wild Orchid".

Luciano Soprani overleed in 1999, voordat hij zijn laatste collectie kon afmaken. Zijn nalatenschap blijft onderdeel van zijn merk en zijn stijl is nog steeds te zien in de kleren, doordat hij voor zijn overlijden altijd aanwezig was tijdens het creatieve proces. Het merk wordt nu beheerd door Margherita Ghiseli en Vittorio Petrone. De Luciano Soprani flagship store is in Milaan en het bedrijf heeft meerdere grote winkels in Amerika en Japan.

Luciano Soprani geuren werden samengesteld in samenwerking met parfumeur Jean Christophe Herault. De eerste geur voor vrouwen, Luciano Soprani Donna, werd in 1987 uitgebracht en bevat noten van mandarijn, vanille en sandelhout. Dit werd gevolgd door meerdere succesvolle creaties zoals Solo Rosa, uit 1998, die in een hartvormige flacon te koop is. Flirt Issimo (2006) bevat aroma's van ceder, amber, framboos, roos en vetiver. Miss Soprani (2007) met noten van freesia, jasmijn en eikenmos.
Toon Meer