Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Mäurer & Wirtz Parfum & Damesgeur

Michael Mäurer en stiefzoon Andreas August Wirtz richte hun bedrijf Mäurer & Wirtz op in Aachen, Duitsland in 1845. Wat begon als een geparfumeerde zeep en wasmiddel fabriek is omgetoverd tot een klassiek parfumhuis. Mäurer & Wirtz is onderverdeeld in drie bedrijfsonderdelen: Beauty, Prestige & 4711.

De eerste vrouwelijke Mäurer & Wirtz geur, Tosca, werd uitgebracht in 1921. De aldehyden, citrus geur was toen der tijd erg populair en is vandaag de dag nog steeds een gewilde geur. In de loop der jaren hebben zij een handjevol vrouwengeuren uitgebracht. De populairste zijn Nonchalance (1960), Nonchalance Fue Blue (1990) en Jolie de Nonchalance (1993). De Acqua Colonia collectie werd in 2009 uitgebracht als een dochtermerk van 4711. Alle geuren binnen deze collectie zijn unisex en gebaseerd op ingrediënten i.p.v. aroma's.

De intiem connectie tussen traditie en het moderne heeft Mäurer & Wirtz voor generaties als bedrijf gevormd. Een combinatie van betrouwbaarheid, creativiteit, traditie en innovatie hebben er voor gezorgd dat dit succesvolle bedrijf vandaag de dag meer dan 140 locaties wereldwijd heeft.
Toon Meer