Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Mauboussin Parfum & Damesgeur

Mauboussin is één van Parijs' meest gerespecteerde juwelieren en bestaat voor bijna eeuwen. Het bedrijf begon begon als een kleine winkel in Parijs overzien door M. Rocher. Hij stond bekend om zijn talent en met behulp van Jean Baptiste Noury runde hij het bedrijf tot zijn partner het bedrijf overnam in 1869. Het bedrijf werd later geleid door George Mauboussin, Noury's neef werd opgebracht om het bedrijf over te nemen. Tegen deze tijd stond het bedrijf in heel Europa bekend om hun uitmuntende ontwerpen en edelstenen. Onder Mauboussin's toezicht groeide de kleine winkel uit tot een groot bedrijf en begin jaren 20 opende Mauboussin een gigantische winkel nabij de beroemde opera in Parijs met salon en tentoonstellingen van edelstenen. Mauboussin creeerde ook op maat gemaakte juwelen voor beroemdheden uit die tijd, waaronder Greta Garbo, Marlene Dietrich en Europees adel.

Tijdens de jaren 20 wist het bedrijf door de crisis heen te werken en te groeien ondanks dat ze door de zwaarste crises vochten waaronder de Grote Depressie en twee wereldoorlogen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog zat er een limiet op goud en was het bedrijf gedwongen om nieuwe en ongeteste materialen voor hun producten te gebruiken, wat leidde tot veel innovaties.

Tegen het einde van het milenium begon het bedrijf ook luxe horloges te produceren. In 2000 werd de eerste Mauboussin parfum uitgebracht. Mauboussin voor vrouwen is een warme geur bestaand uit noten van pruim, mandarijn, jasmijn en roos op een basis van hout en vanille. Dit werd gevolgd door meerdere Mauboussin geuren zoals de zoete en fruitige Emotion Divine (2007), de sensuele Oosterse L`Elixir Pour Elle (2013) en de mysterieuze Le Secret D'Arielle (2015), vol witte bloemen verpakt in een zwarte spiegeldoos met speciale details.
Toon Meer