Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Mexx Parfum & Damesgeur

Mexx is een hedendaags bedrijf dat naast kleding ook brillen, schoenen en parfums verkoopt. Mexx werd in 1986 opgericht door Rattan Chadha. Vandaag de dag is Mexx een multi-miljoenen bedrijf met meer dan 800 winkels wereldwijd.

Life is Now (2015) is een verfrissende geur met een opening bomvol fruit en bloeiend hart. De basis bestaat uit vanille, ceder en muskus.

Look Up Now Life Is Surprising For Her (de mannelijke variant is For Him) is de perfecte zomergeur vol citrusvruchten. De geur opent met peer, perzik en braambessen. Dit loopt over in een zomer boeket van tuberoos, gardenia en jasmijn. De basis is een subtiele mix van sandelhout, ceder en vanille.

Mexx Wild is een van onze favorieten. De warme en zoete geur is perfect voor de genadeloze vrouw die zeer zelfverzekerd is. De sterke opening van framboos, bergamot en neroli loopt over in een intens hart van rozen en frangipani. De basis bestaat uit vanille, heliotroop en amber. De geur kan het hele jaar door gedragen worden is zowel elegant als avontuurlijk.
Toon Meer