€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Michael Kors Parfum & Damesgeur

De Michael Kors geuren zijn stijvol, tijdloos, elegant en glamoureus met jet set verleiding. Zijn kenmerkende ontwerpstijl - casual luxe en simpele elegantie - weergeeft het verleden, het heden en de toekomst van Amerikaanse sportkleding. Hij heeft zijn formule tot in de puntjes door voor informele elegantie die simpelheid, gemak en luxe uitstraalt op een puur Amerikaanse manier.

Door de aandacht die hij opeens krijgt zou je denken dat Michael Kors zijn succes gedurende de nacht heeft ontvangen, maar niets is minder waar. Hij is al een tijdje aan het werk en heeft zijn succes op de gouwe ouwe manier verdient: jaren van hard werk, doorzettingsvermogen en enthousiasme.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.