Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Mont Blanc Parfum & Damesgeur

Mont Blanc werd in 1908 opgericht door Claus-Johannes Voss, een verkoper van schrijfbehoeften, en bankier August Eberstein. Het duo concentreerde hun creativiteit op de productie van mooie betrouwbare pennen voor zelfs de meest veeleisende klanten. Hun merknaam-status kwam van een prachtige pen met naam Meisterstück en de merknaam zelf is afkomstig van een andere opmerkelijke creatie, de Montblanc pen van 1910. De Meisterstück pennen maakten een groot aandeel van hun omzet en inkomsten uit, maar tegen 1935 hadden zu hun collectie van producten uitgebreid en verkochten ze ook hoogwaardige lederwaren zoals schrijfmappen, pen etuits en notebooks.

Kort nadat Dunhill in 1970 een meerderheidsbelang van Mont Blanc overnomen had, overnam de Richemont Group het hele belang naast hun bestaande portfolio van andere luxe merken zoals Cartier en Van Cleef & Arpels. Mont Blanc begon toen ook hun enorme uitbreiding van producten en introduceerde ook grotere lederwaren zoals attachékoffers, sieraden en horloges. In 2001 lanceerde Mont Blanc hun eerste geur, Presence, waarvan in 2002 ook de vrouwelijke versie gelanceerd werd, Presence d'Une Femme, een heerlijk zoet en bloemig parfum. Al de Mont Blanc geurtjes worden in samenwerking met Inter Parfums Inc geproduceerd.

Andere populaire geurtjes in het Mont Blanc assoritment van parfums voor dames zijn de heerlijk intense aromas van Presence d'Une Femme Intense (2004), een verleidelijke bloemige geur, ook de pittige Orientaalse accenten van Femme Individuelle (2004), de warme Orientaals bloemige accenten van Femme de Mont Blanc (2006) en de houtige en bloemige musk van Legend Pour Femme (2012).

Mont Blanc - beleef het buitengewoonlijke.
Toon Meer