Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Moschino Parfum & Damesgeur

Franco Moschino richtte het mode bedrijf Moschino op in 1983. Het werd onmiddelijk herkend als en luxurieus mode huis met een excentrieke en innovatieve stijl. Franco's liefde voor kunst, elegantie en innovatie bewees succesvol te zijn en moedigde zijn assistent, Rossella Jardini, aan om zijn stijl te behouden ook na zijn overlijden. Voor 19 jaar, van 1994 tot 2013, was Rossella de creatief directeur van Moschino. Ze creëerde geraffineerde, geometrische en moderne collecties. Jeremy Scott werd Moschino's creatief directeur na Rossella. Zijn excentriekheid past perfect bij Moschino's stijl & normen en waarden.

Het maakt niet uit wie de creatief directeur is, Moschino's stijl blijft excentriek, innovatief en helder, zonder dat het over de top is. Het moeder bedrijf, Moschino, is ook voorzien van accessoires, sieraden, cosmetica, horloges en geuren (ook hun jet helmen zijn niet te vergeten). Er zijn ook andere merken die zijn onstaan vanuit het moeder bedrijf: Moschino Cheap and Chip (tweede modelijn voor vrouwen) en Love Moschino (vroeger bekend als Moschino Jeans, voor mannen en vrouwen).

Moschino's eerste geur was "Moschino For Women" en werd gelanceerd in 1987. De vorm van de "Cheap en Chic" geur voor vrouwen heroept het fysieke voorkomen van Olive, uit Popeye de Zeeman. "Moschino Glamour" is een fijne, houten en muskus geur voor vrouwen. "Pink Bouquet" is een fleurige geur voor vrouwen, die heerlijke noten bevat van ananas, speculaas, jasmijn, lelie en violet.
Toon Meer