Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Naomi Campbell Parfum & Damesgeur

Naomi Elaine Campbell, geboren in Streatham, Londen in 1970. Naomi was slechts zeven jaar oud toen ze haar eerste verschijning maakte in de videoclip van “Is This Love” door Bob Marley. Op 10-jarige leeftijd werd ze aangenomen door het prestigieuze Italia Conti Academy of Thearte Arts.

Toen Naomi 15 jaar oud en haar thuis bezocht in Londen werd zij door het hoofd van Synchro Model Agency gescout. Het duurde niet lang voordat Naomi haar eerste, grote voorblad binnen had en voor haar zestiende verjaardag was Naomi te zien op de voorkant van de Briste Elle.

Tegen het einde van de jaren 80 tot aan het einde van de jaren 90 was Naomi het it-model binnen de modewereld. Ze liep de meest prestigieuze shows, stond op het voorblad van de populairste mode tijdschriften en verscheen op verschillende TV-shows. Haar roem kwam niet zonder slag of stoot. Naomi onderving discriminatie in de industrie door haar huidskleur. Maar met vrienden zoals Yves St. Laurent, Christy Turlington en Lina Evangelista aan haar zijde kon ze dit allemaal aan. Ze liet de wereld zien dat modellen niet aan de Westerse beauty-standards hoefde te voldoen om succesvol te zijn.

Naomi staat niet alleen bekend voor haar modellenwerk, ze is ook een grote steun voor verschillende goede doelen. Zij gebruikt haar ervaring als model om geld voor goede doelen zoals het Nelson Mandela Children's Fund, Breakthrough Breast Cancer, We Love Brazil en Fashion for Relief.

In latere jaren voegde Naomi Campbell geuren aan haar portfolio toe. De eerste Naomi Campbell parfum werd uitgebracht in 1999 en draagt de eenvoudige naam “Naomi Campbell”. Het is één van de best verkochte geuren uit haar collectie. Een andere favoriet is de Naomi geur die opnieuw werd gelanceerd in 2010. Het is een zoete, fruitige geur die bij de meeste vrouwen past.
Toon Meer