Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Nicki Minaj Parfum & Damesgeur

The Trinidadiaanse rapper Nicki Minaj, geboren als Onika Tanya Maraj op 8 December in 1982, is een waar raadsel. Nicki Minaj is overduidelijk tegen seksisme en dit wordt niet door iedereen gewaardeerd. Er zijn critici die neerkijken op de kleding die ze draagt en de manier waarop ze haar lichaam beweegt. De eerste vrouw die op de MTV Hottest MC Lijst stond geeft vaak aan dat alhoewel je haar misschien niet mag, dat je niet kan miskennen dat ze hard heeft gewerkt voor waar ze vandaag de dag is. Alhoewel ze gelooft dat er plek is voor veel meer succesvolle vrouwen binnen de muziekwereld, moedigt ze haar fans aan om naar school te blijven gaan en eerst een diploma te behalen voordat ze een carrière binnen de entertainment achterna jagen.

In zeven jaar heeft Minaj 11 albums uitgebracht met favorieten zoals Pink Friday (2010) en The Pinkprint (2014), en heeft meer dan een miljoen albums verkocht, The Pinkprint ging zelfs drievoudig platina. Naast het aankaarten van het bewustzijn betreft verschillende kwesties steunt ze ook goede doelen zoals het Rode Kruis en de Get Schooled Foundation, heeft een benefietconcert voor een goed doel in New Jersey gehouden en doneerde een gedeelte van haar Black Friday winsten van de Pink Friday verkoop aan Breast Cancer Awareness. Ze werkte samen met Mattel om een Nicki Minaj barbie te creëren waarvan de winsten gingen naar het Project Angel Food, een liefdadigheidsinstelling die de ernstig zieken voed.

Nicki Minaj is ook te zien op het grote scherm zoals The Other Woman (2014), Lake Placid vs. Anaconda (2015) en Barbershop: The Next Cut (2016). Enkel geïnteresseerd in haar stem? Ze vertolkt de stem van Ice Age's Steffie de mammoet in Continental Drift.

The eerste geur die door Nicki Minaj werd uitgebracht is Pink Friday (2012), een zoete bloemengeur die bloembladeren met vanille combineert. In 2013 werden er twee speciale uitvoeringen van de geur uitgebracht; Pink Friday Deluxe Edition met een focus op karamel noten en Pink Friday Special edition, een frissere geur met aquatische noten.
Toon Meer