Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Nikos Parfum & Damesgeur

Niko is een Frans modehuis opgericht door de Griekse ontwerper Nikos Apostolopoulos, voornamelijk bekend voor zijn ondergoed en tank tops voor mannen. Hij werkt vaak met onthullende en erotische ontwerpen die volgens hem geïnspireerd zijn op pure mannelijkheid en het idealisme die gezien kan worden in standbeelden en Griekse mythologie.
Hij heeft enkele ontwerpen voor vrouwen uitgebracht, maar focust zich voornamelijk op ondergoed voor mannen met enkele producten van streetwear en sportkleding. Nikos outfits zijn vaak zeer sexy en gemaakt van een rekbaar materiaal, gemaakt voor een strakke fit om het lichaam eronder te laten zien - deze kleding is niet gemaakt voor de mensen met een zwak hart!

In 1994 werd de eerste Nikos parfum uitgebracht ; Sculpture Femme. Zoals je misschien al kon raden is dit geen alledaagse geur. Sculpture Femme bevat noten van gras, bloemen, iris, cyclamen die rusten op een basis van vanille voor een ongewone, maar prachtige zomergeur. Dit is gevolgd door Sculpture Delicate Fleur (2010), een koelere en frisse geur met bamboe, mandarijn en muskus.
Toon Meer