Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Paco Rabanne Parfum & Damesgeur

Paco Rabanne heeft een heerlijke collectie van vrouwenparfums. Op Parfum Klik hebben we een uitstekend assortiment Paco Rabanne-luchtjes voor vrouwen tegen voordelige prijzen. Bekijk onze selectie en trakteer uzelf op 1 miljoen , Olympea en meer.

Het Spaanse modehuis Paco Rabanne is vernoemd naar zijn Frans-Spaanse maker. Toen hij opgroeide in Parijs studeerde hij architectuur aan de universiteit, maar na zijn afstuderen merkte hij dat zijn sieradenontwerpen het goed deden. Hij was succesvol en creëerde stukken voor bekende merken als Dior en Givenchy. Hij werd bekend door het gebruik van onconventionele materialen zoals papier en metaal op de catwalk en deze ontwerpen kwamen ook voor in de klassieke film uit de jaren 60, Barbarella.

Het jaar nadat de film in première ging, werd het allereerste Paco Rabanne-parfum uitgebracht in samenwerking met Puig. Calandre (1969) was een houtachtig aldehydisch damesparfum in een minimalistische fles. Sindsdien hebben Paco Rabanne en Puig een parade van luchtjes uitgebracht, waaronder aftershaves en unisex parfums als La Nuit (1985) en Ultraviolet (1999). Er zijn ook recentere luchtjes als Black XS (2007).
Toon Meer