€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Paris Hilton Parfum & Damesgeur

Dochter van zakenman Richard Hiltion en achterkleindochter van Conrad Hilton, succesvol Hilton Hotel & Resorts pionier, Paris Hilton heeft een naam voor zichzelf weten te maken. Naast broertjes Conrad en Barron en zusje Nicky, is Paris de enigste de zelf een rijk heeft weten te bouwen. Ze heeft meerdere dingen uitgeprobeerd en is in de meeste geslaagd. Haar CV' omvat, maar is niet beperkt tot, entertainer (lees: actrice, zangeres, DJ), auteur en modeontwerpster.

Paris Hilton heeft vele TV-Shows uitgebracht, bekendste daaronder is de "My New BFF" series, en heeft in nog veel meer gastverschijningen gehad. Met meer dan 25 rollen in verschillende films was Paris te zien in o.a. Nine Lives (2002), The Hottie and the Nottie (2008) en The Bling Ring (2013). Haar boek Confessions of an Heiress, die werd uitgebracht in 2004, leverde haar de titel van "New York Best Selling Author" op.

In 2005 betrad ze de wereld van geuren en bracht ze de populaire "Paris Hilton" en "Paris Hilton for Men" uit. In de eerste 10 jaar bracht ze meer dan 20 verschillende geuren uit.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.