Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Puma Parfum & Damesgeur

Puma is een merk dat schoenen en sportkleding verkoopt. De naam is vandaag de dag over de hele wereld bekend, maar wie begon het bedrijf? Het verhaal begint met twee broeders, Rudolf en Adolf Dassler, die oorspronkelijk samen een schoenenfabriek runde. Tijdens de Tweede Wereldoorlog kregen ze ruzie en werd het bedrijf door tweeën gedeeld. Adolf richtte Adidas op en Rudolf begon Puma.

In de vroege jaren stonden Adidas en Puma recht tegenover elkaar. Volgens legende keken mensen naar beneden om te zien welke schoenen vreemden droegen om te kijken of ze een vriend of vijand waren. De twee lokale voetbalclubs waren ook verdeeld, ASV Herzogenaurach club steunde Adidas, terwijl 1 FC Herzogenaurach Puma voetbalschoenen droeg. De broeders zijn in hetzelfde kerkhof begraven, maar zo ver mogelijk van elkaar.

Naast Puma sportkleding en schoenen verkoopt Puma ook parfums. Puma heeft sinds 2003 meer dan 30 geuren uitgebracht. Flowing is een zoete, frisse lentegeur, perfect voor dagelijks gebruik. In 2014, net optijd voor de FIFA Wereldkampioenschappen, bracht Puma de Yellow Brasil Edition uit, een flacon die een aroma bevat van frisse bergamot, appel, magnolia en ceder.

Puma Aqua parfum is onderdeel van de Puma parfum portfolio. De verfrissende geur is verpakt in een flacon in de vorm van een petfles. Een speelse, vrouwelijke geur met groene appel, limoen en groene citroen wordt gevolgd door een hart van water hyacint. De basis van patchouli en sandelhout zorgt ervoor dat de geur geschikt is voor gebruik in de avond en in de ochtend. De Red en White Deodorant zijn favorieten onderling atleten. Blijf heerlijk fris met accenten van Italiaanse bergamot, kamperfoelie, rode pioen en ceder.
Toon Meer