€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Ralph Lauren Parfum & Damesgeur

Ralph Lauren heeft eens gezegd "Ik ontwerp geen kledingstukken, ik ontwerp dromen" en aangezien dat zijn leven bijna zoals een uitgekomen droom is, kunnen wij deze reactie goed verstaan. Ralph Lauren was in de Bronx in New York geboren en droomde sinds zijn kindheid al van zijn passie in kleermakerij en design. In 1967 opende hij zijn eerste winkel waar hij dassen onder het merknaam Polo verkocht. Tegen 1969 had hij zijn eigen boetiek in Bloomingdale's en twee jaren later ook een winkel in Beverly Hills. Gedurende deze jaren ontwikkelde Ralph Lauren een pak-collectie voor dames en dit was de eerste kledinglijn van Ralph Lauren dat onder de merknaam "Polo" uitgebracht werd. Kort daarna bracht hij de merknaam ook aan op de mannelijke "polo-shirts", waardoor de naam voor dit soort kledingstuk ontstond. Zijn collecties vertegenwoordigden de sportieve en eersteklas Amerikaanse stijl, wat later als ook als "preppy" kleding bekend werd. Zijn creaties waren ook in "The Great Gatsby" en Woody Allen's "Annie Hall" te zien.

Ralph Lauren heeft verschillende parfum collecties voor beide dames en heren. Eén van zijn eerste vrouwelijke geurtjes was Safari, een exotische geur met een mengeling van citrus, jasmijn en oranjebloesem accenten. Safari werd in 1990 gelanceerd en is tot heden nog steeds een best-seller van de Ralph Lauren collecties. Romance, gelanceerd in 1998, is inderdaad een romantische geur met een mengeling van accenten zoals mandarijn, kamille, gember en viooltjes. Ralph Lauren Big Pony is een collectie voor beide dames en heren en werd gebaseerd op het concept dat iedereen individueel en veelzijdig is.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.