Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Revlon Parfum & Damesgeur

Revlon is een kenmerkende naam binnen de cosmetica- en geurenindustrie. Met betaalbare prijzen en innovatieve producten tegen betaalbare prijzen blijft Revlon voor ieder in de beauty-wereld een grote concurrent.

De geschiedenis van Revlon begint in 1932 toen Charles en Joseph Revson het idee hadden om een nagellak te creëren. Normaliter waren nagellak gemaakt met verf, maar de Revlon nagellakjes waren samengesteld met pigmenten wat het er voor zorgde dat het dekkendere en helderdere kleuren werden. De lakjes kregen suggestieve namen zoals Fatal Apple en Kissing Pink. De Revlon nagellak collectie was een groot succes en binnen zes jaar was Revlon een multi miljoenen bedrijf.

Revlon was het eerste bedrijf om een vrouw in broekpak te gebruiken voor een advertentie, dit voor de parfum reclame voor Charlie. Revlon was één van de eerste bedrijven om dierproeven te vervangen met alternatieve methodes. Daarnaast introduceerde Revlon ook 's werelds eerste Amerikaanse ontwerper geur; Norman Norell.

De Revlon Charlie geurenlijn werd geïntroduceerd in 1973 en vandaag de dag bestaat hun portfolio uit meer dan 20 geuren speciaal ontwikkeld voor jonge, werkende vrouwen. De bloemige geur werd binnen drie jaar 's werelds best verkopende geur. Er zijn meerdere variaties van de Charlie reclame uitgebracht waaronder een met Lauren Hutton en Cindy Crawford. De Charlie reclames inspireerde Oprah Winfrey en ze besteedde een segment van haar show om de positieve invloed van deze reclames te bespreken.

Andere iconische Revlon geuren zijn Moon Drops (1970), een warme kruidengeur, en Revlon Intimate (1955). Revlon Intimate is een authentieke kruidengeur met zeer sensuele aspecten.
Toon Meer