Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Rihanna Parfum & Damesgeur

Rihanna, geboren als Robyn Rihanna Fenty in 1988, was de oudste van drie kinderen. Ze begon een meidengroep met twee van haar vrienden en werd ontdekt door de Amerikaanse producer Evan Rodgers. Op 16-jarige leeftijd was het al duidelijk dat Rihanna speciaal was en ze besloot naar Amerika te verhuizen om aan haar muziekcarrière te werken.

Haar debuutalbum was een groot succes met dank aan de liedjes "S.O.S" en "Pon de Replay". Sindsdien is ze niet van de hitlijsten af te slaan. Rihanna heeft een talent om hits te maken (lees: “Umbrella”, “Diamonds”, “Work” en nog veel meer) en ze heeft met de grootste sterren samengewerkt, zoals Beyoncé, Drake, Eminem en Jay-Z. Ze is één van de best verkopende artiesten met een verkoop van meer dan 200 miljoen platen. Ze heeft meerdere awards gewonnen waaronder acht Grammy Awards; acht American Music Awards; 23 Billboard Music Awards en twee BRIT Awards. Rihanna, of RiRi zoals haar bijnaam luid, bracht haar eerste parfum uit in 2010. De geur Reb'l Fleur laat de goede en slechte kanten van haar persoonlijkheid zien. Een gedurfde, sexy en onvergeetbare geur met noten van verse rijp fruit, verscheidene bloemen en een muskus-achtige mix van vanille, patchouli en amber. Andere populaire geuren zijn Nude (2012), Rebelle (2012) and the special edition 777 Nude Diamonds (2013). Rihanna heeft gezegd dat ze het creëren van geuren als liedjes ziet; ieder vertelt een ander verhaal. De vierde Rihanna parfum Rogue (2013) heeft een ander ontwerp dan haar eerste drie geuren. Deze vormgeving liet zien waar ze op dat moment in haar leven stond. "Het is een persoonlijke geur die zelfbewuster is. Het is Rogue, Ik ben het". Rogue Love volgde in 2014 en is geïnspireerd op het gevoel van verliefdheid. De heerlijke mix van mandarijn, bessen en perzik is samengebracht met aroma's van jasmijn, kamperfoelie, kokosnoot en orchidee. De 6e Rihanna geur voor vrouwen is RiRi (2015), een scherpe bloemengeur. Volgens Rihanna is het een speelse geur; meisjesachtig, vrouwelijk en flirty. De campagne foto is ondertussen iconisch - Rihanna omringt door roze bond.

In 2014 deed Rihanna mee aan de MAC Viva Glam campagne waarvan de winst naar mensen met HIV/AIDS gaat. Voor deze samenwerking bracht ze de geur RiRi Woo Viva Glam lipstick uit. Ze is ook de woordvoerster voor MAC Cosmetics en heeft kleding collecties uitgebracht met River Island, Giorgio Armani en Puma.
Toon Meer