Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Sergio Tacchini Parfum & Damesgeur

Sergio Tacchini, geboren in 1938, Italië, is een voormalige professionele tennisspeler en oprichter van het merk Sergio Tacchini. Na het beëindigen van zijn professionele tenniscarrière besloot Sergio zijn eigen sportkleding merk op te richten in 1966. Zijn doel was om tenniskleding te maken dat kleurrijker was dan de standaard witte outfits.

Oorspronkelijk droeg zijn bedrijf de naam Sandy's S.p.A. In het begin werden er enkel vrouwen tenniskleding uitgebracht, maar dit werd al snel uitgebreid met kleding voor andere sporten zoals golven en zeilen. Het merk werd deel van de sportmode wereld door tennissers zoals Pete Sampras en John McEnroe te sponsoren. Ze sponsoren ook topatleten zoals Karine Fauconnier en de Britse cricketer Ian Bell.

De eerste Sergio Tacchini vrouwengeur, Donna, werd uitgebracht in 1998 en de bloemengeur bevat noten van waterlelie, lotus en lelietje-van-dalen. Één van de bekendste Sergio Tacchini geuren is de frisse BE.ST (2008). BE.ST is een bloemige geur met heldere noten die bij de meeste vrouwen past.
Toon Meer