Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Shiseido Parfum & Damesgeur

Shiseido betrad de wereld van geuren met de komst van White Rose Natural in 1954. Zoals de naam aanduidt is het een heldere bloemengeur en de geschiedenis van deze geur is nogal onduidelijk. Wat wij wel weten is dat Shiseido meer dan vijftig geuren uitgebracht heeft en het onmogelijk is om een favoriet te kiezen. Een wat minder bekende topper is de Angelique parfum dat uitgebracht werd in 1991. Het is een prachtig aroma beïnvloed door Oosterse en bloemige accenten van grapefruit, heliotroop, benzoë en sandelhout.

Zen (1964) is een ware klassieker, geliefd door vele. Oorspronkelijk thuis in een zwarte flacon bedrukt met bloemen, de geur werd in 1999 opnieuw met een nieuw -wit- uiterlijk uitgebracht. De Zen parfum werd opnieuw her-uitgebracht met een gouden fles in 2007. Deze keer was de geur wel anders, een scherpere Zen geur met bijkomende noten van grapefruit en bergamot.

Een recentere productie is de succesvolle Ever Bloom (2015). Alhoewel de geur slechts een paar jaar geleden uitgebracht is, het heeft de wereld overgenomen! Het is een zoete bloemengeur beïnvloed door het contrast tussen het Oosten en Westen, net als de oorsprong van het bedrijf. De geur is gecreëerd met lagen van lotus, Bulgaarse roos, Tunesische oranjebloesem en hinoki hout. Later werden varianten Every Bloom Eau de Toilette (2016) en Ever Bloom Extrait Absolu (2016) uitgebracht.
Toon Meer