De Eind Zomer Uitverkoop is begonnen!! Al onze producten zijn afgeprijsd! Tot 75% KORTING

Star Wars Parfum & Damesgeur

George Lucas ontwikkelde zijn idee voor de eerste Star Wars film in de jaren 70. Toen der tijd wist hij niet dat dit zijn leven en het Sci-Fi universum zou veranderen met de uitgave van Star Wars: IV A New Hope (1977). De Star Wars series is één van de grootste fenomenen in popcultuur en is na 50 jaar nog steeds niet weg te denken.

De eerste zes afleveringen van de Star Wars series hebben meer dan €3 miljard opgeleverd en het is daarom ook geen verassing dat er allerlei soorten merchandise verkrijgbaar is. De Star Wars geurencollectie doelt voornamelijk op de jongere generatie. De ontwerpen van de flacon zijn subtiel en de geuren zijn verkrijgbaar in de vorm van Darth Vader, Storm Trooper en andere herkenbare gezichten. De geuren zijn geschikt voor zowel jongen als meisjes, heren en dames.

Verdeeld in drie trilogieën, de Star Wars Saga nam de bioscopen over in de jaren 70 en 80 met de Oorspronkelijke-trilogie die bestond uit Afleveringen IV-VI. De Prequel-trilogie serie ging van start in 1999 met aflevering I, gevolgd door aflevering II in 2002 en aflevering III in 2005. In 2014 kocht Walt Disney Lucasfilm voor €3 miljard en kondigde al snel de Sequel-trilogie aan met als eerste aflevering Vii - The Force Awakens in 2015. Andere mediaberichten onder de Star Wars naam is de animatieserie The Clone Wars (2008) en de Anthology series die nadruk legt op de achtergrond van verschillende populaire karakters. De eerste film, Rogue One (2016) volgt een groep Rebellen en de tweede film focust zich op de avonturen van een jonge Han Solo die in de Oorspronkelijke-trilogie gespeeld werd door Harrison Ford.

John Williams' theme tune is één van de herkenbaarste stukken filmmuziek ooit. Het komt niet vaak voor dat een film zo'n grote impact heeft als de Star Wars afleveringen. Met een internationale fan basis en de recente overnamen door Walt Disney zijn wij er zeker van dat Star Wars wij nog veel nieuwe Star Wars producten kunnen verwachten.

Alle

Star Wars tijdlijn

2014
2018
2017
2017
Dark
DARK

Dark door Star Wars is een citrusgeur voor zowel vrouwen als...

Droid
DROID

Droid door Star Wars is een citrusachtige bloemengeur voor zowel...

Galaxy
GALAXY

Galaxy door Star Wars is een kruidengeur voor zowel mannen als...

Light
LIGHT

Light door Star Wars is een citrusgeur voor zowel mannen als...

Revenge
REVENGE

Revenge door Star Wars is een kruidengeur voor zowel mannen als...

2016
2016
Rey
REY

Rey door Star Wars is een aromatische citrusgeur voor zowel...

2015
2015
Star Wars
Collecties
VANAF
€11,35
Star Wars Galaxy
GALAXYGalaxy door Star Wars is een kruidengeur voor zowel mannen als...
VANAF
€14,65
Star Wars Rey
REYRey door Star Wars is een aromatische citrusgeur voor zowel...
VANAF
€10,70
Star Wars Star Wars